Ενοικίαση φορτηγού για μεταφορές μετακομίσεις τιμές από 70€

Ενοικίαση φορτηγού για μεταφορές μετακομίσεις

 Ενοικίαση φορτηγού

Ενοικίαση φορτηγού με οδηγό

Η ενοικίαση φορτηγού για μεταφορές μετακομίσεις τον τελευταίο καιρό προτιμάται όλο και περισσότερο από τον κόσμο. Είναι μια λύση για μια φθηνή μετακόμιση, σίγουρα θα έχετε ακούσει ξανά για ενοικίαση φορτηγού αλλά δεν ξέρατε πως γίνετε, πόσο κοστίζει, και πότε συμφέρει.

 

Ενοικίαση φορτηγού με οδηγό είναι μια από τις υπηρεσίες του metakomisas.gr. Ας δούμε πως θα κάνετε χρήση της υπηρεσίας και φυσικά ξεκινάμε από το βασικότερο, με τιμές ενοικίασης φορτηγού για μεταφορά η μετακόμιση.

 

Η τιμή για ενοικίαση φορτηγού μαζί με τον οδηγό ξεκινάει από τα 70€. Διαθέτουμε φορτηγά με καρότσα 4 μέτρα, 5 μέτρα και 6 μέτρα. Η διαδικασία για την χρήση τις υπηρεσίας είναι απλή, επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο  697 3849 063  και μας λέτε την ημερομηνία που χρειάζεστε φορτηγό.

Τιμές για ενοικίαση φορτηγών με δικό οδηγό

– φορτηγό με 3 μέτρα καρότσα και 1.95 ύψος 70€
– φορτηγό με 6 μέτρα καρότσα και 2.40 ύψος 180€
οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για ένα δρομολόγιο σε κοντινές περιοχές από το κέντρο της Αθήνας, για μακρινές αποστάσεις το κόστος διαφέρει.

 

Σας συμφέρει να ενοικιάστε φορτηγό σε περίπτωση που έχετε δικά σας άτομα να σας βοηθήσουν στη φόρτωση και εκφόρτωση, διότι η ενοικίαση φορτηγού στα 70 ευρώ  δεν συμπεριλαμβάνει εργατικό δυναμικό. Ο οδηγός του φορτηγού θα είναι πάνω στην καρότσα και θα σας βοηθήσει να φορτώσετε σωστά το φορτηγό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ενοικίαση φορτηγού για μεταφορές μετακομίσεις στα παρακάτω τηλέφωνα

697 3849 063 

 

Συνδυαστική προσφορά

Για σένα που ψάχνεις φορτηγό να κανείς μόνος σου την μετακόμιση έχουμε να σου προτείνουμε μια συνδυαστική προσφορά.

Φορτηγό και ανυψωτικό μηχάνημα 220€