Φθηνές μετακομίσεις Αθήνα Πάρε προσφορά τώρα

Μικρομεταφορές Αθήνα

Τιμή για μεταφορά καναπέ 40€
Τιμή για μεταφορά ψυγείου 40€
Ψυγείο πλυντήριο κουζίνα 70€

Μετακομίσεις γκαρσονιέρας

Κόστος μετακόμισης γκαρσονιέρας 100€ – 120€ και συμπεριλαμβάνει φορτηγό, εργάτες

Κάνε τη μετακόμιση μόνος σου με 80€

Νοίκιασε ένα φορτηγό και κάνε τη μετακόμιση μόνο σου. Τιμές ενοικίασης φορτηγού 80€

Φθηνές μετακομίσεις Αθήνα

Ο κόσμος ψάχνει για φθηνές μετακομίσεις στην Αθήνα και αυτό είναι απόλυτα κατανοητό. Η οικονομική δυσχέρεια που αγγίζει τους περισσότερους στη χώρα μας, μας κάνει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί στις συναλλαγές μας. Έτσι και στις μετακομίσεις θα ψάξετε να βρείτε τη μεταφορική εταιρεία που θα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και θα είναι πιο κοντά στο εύρος τιμών που αναζητάτε.

 

Ο metakomisas.gr έχοντας συνείδηση και κατανόηση των καταστάσεων που βιώνουμε οι περισσότεροι, προσπαθεί με συνεχή προσπάθεια να βελτιώνει τις υπηρεσίες του και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας προσφέροντας λύσεις για φθηνές μετακομίσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 

Μία από τις υπηρεσίες μας είναι να παρέχουμε φθηνές μετακομίσεις. Μαζί θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να καταφέρουμε να έχουμε μία φθηνή μετακόμιση στην Αθήνα.

 

Συσκευασία

Συσκευασία είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκινήσετε σε περίπτωση που έχετε πράγματα να συσκευάσετε. Καλό είναι να το κάνετε μόνοι σας διότι θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα. Είναι σημαντικό να ενημερώσετε την μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε ότι έχετε συσκευάσει τα πράγματα σας.

Φθηνές μετακομίσεις

Δείτε πώς μπορείτε να μειώσετε έως 50% το κόστος μετακόμισης

 

Ενοικίαση φορτηγού

Με την ενοικίαση φορτηγού για μεταφορές μετακομίσεις θα έχετε σίγουρα μία φθηνή μετακόμιση. Μπορείτε να νοικιάσετε φορτηγό και οδηγό μόνο με 80 ευρώ

 

Ζητήστε μας προσφορά

Με τον metakomisa συνεργάζονται πάνω από 30 μεταφορείς και μεταφορικές εταιρείες. Καταχωρίστε το αίτημα σας για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση και θα λάβετε στο κινητό σας τηλέφωνο άμεσα προσφορές για πραγματικές και φθηνές μεταφορές μετακομίσεις