Μεταφορές στην Αθήνα σε χαμηλές τιμές από 40€

Μεταφορές Αθήνα

Μεταφορές Αθήνα και μετακομίσεις δεχτείτε προσφορές από μεταφορείς και μεταφορικές εταιρίες, εύκολα γρήγορα και οικονομικά, τιμές για απλή μεταφορά 40 ευρώ. Μεταφορές Αθήνα έχουμε φροντίσει να καλύψουμε αυτό το κομμάτι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η ανάγκη σας να μεταφέρετε τα πράγματα σας δεν πρέπει να γίνετε μια πολύπλοκη και αγχώδης διαδικασία, ένα τηλεφώνημα πρέπει να είναι αρκετό.

 

Πως θα λάβετε πρόσφορες για μεταφορές στην Αθήνα

Εσείς καταχωρείτε το αίτημα σας για κάποια μεταφορά, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο γραφείο μας θα λάβουν το αίτημα σας και θα το ταξινομήσουν σύμφωνα με την προτεραιότητα του, όταν το αίτημα σας ταξινομηθεί αυτόματα ενημερώνονται οι μεταφορείς μας και όσοι από αυτούς είναι διαθέσιμοι θα επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας.

 

Ενδεικτικές τιμές για μεταφορές – μικρομεταφορές στην Αθήνα

Ας δούμε τώρα τιμές για μεταφορές στην Αθήνα και πως χρεώνεται η κάθε μεταφορά. Τοποθετούμε μερικά παραδείγματα οπού θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποσό θα κοστίσει η δική σας μεταφορά.

  • Μεταφορά πλυντηρίου 40€
  • Μεταφορά καναπέ 40€
  • Μεταφορά ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα 60€
  • Μεταφορά Κρεβάτι, κομοδίνα, συρταριέρα, ηλεκτρικές συσκευές 70€

Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν: συσκευασία, αποσύνδεση – επανασύνδεση  ηλεκτρικών συσκευών και συναρμολόγηση – αποσυναρμολόγηση επίπλων.

Για ειδικές μεταφορές όπως είναι η μεταφορά πιάνου, αντίκες, έργα τέχνης επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά η συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και περιγράψτε μας αναλυτικά τα πράγματα που θέλετε να μεταφέρετε.

Καταχώρηση μεταφοράς
Με την χρήση της παρακάτω φόρμας, μας περιγράφετε τα πράγματα που θέλετε να μεταφέρετε, πρόκειται ουσιαστικά για λίγα πράγματα. Αν σκοπεύετε να μεταφέρετε όλο το σπίτι τότε δείτε τις μετακομίσεις σπιτιών

Μετακομίσεις Σπιτιών

Μετακομίσεις σπιτιών δες τιμές και πάρε προσφορά τώρα!
Μάθε περισσότερα..

Φθηνές μετακομίσεις

Δείτε μερικές συμβουλές για φθηνές μετακομίσεις, ίσως σας φανούν χρήσιμες
Μάθε περισσότερα..
Ενοικίαση φορτηγού

Ενοικίαση φορτηγού 80€

Ενοικίαση φορτηγού είναι μια από τις υπηρεσίες μας
Μάθε περισσότερα..