Συμβουλές από τους ειδικούς για να μειώσετε το κόστος της μετακόμισης σας

Μειώστε το κόστος μετακόμισης έως 50% δείτε πως

Έφτασε η ώρα να μετακομίσεις η να μεταφέρεις τα πράγματα σου στο καινούριο σπίτι και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, και κάπου εδώ το άγχος αρχίζει να σε κυριεύει, στις περισσότερες περιπτώσεις το άγχος αυτό προέρχεται από το κόστος της μετακόμισης, αναρωτιέστε πόσο θα σας κοστίσει η μετακόμιση.

 

Πολύς κόσμος επιλέγει να κάνει από μόνος του κάποια προεργασία όπως για παράδειγμα να συσκευάσει τις κούτες με τα κουζινικά σκεύη, πιάτα, ποτήρια, και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα του σπιτιού, σκοπεύοντας έτσι να μειώσει το κόστος της μετακόμισης.

 

Ναι είναι αλήθεια πως αν συσκευάσετε τα υαλικά, τα ρούχα, και τα διάφορα μικροαντικείμενα μειώνεται σημαντικά το κόστος μετακόμισης, έτσι λοιπόν αν σκοπεύετε να κάνετε αυτήν την προεργασία μόνοι σας, να την κάνετε αξίζει. Στην δικιά μας μεταφορική εταιρεία μπορείτε να μειώσετε το κόστος της μετακόμισης σας έως 50% σε περίπτωση που έχετε κάνει αυτήν την προεργασία.

 

Θεωρούμε πως κάθε μεταφορική εταιρεία πρέπει να παρέχει πληροφορίες, συμβουλές, και γενικά να σας καθοδηγήσει σωστά για το πως να κάνετε την μετακόμιση σας, ανεξάρτητα αν θα συνεργαστείτε με αυτήν.

 

Υλικά Συσκευασίας
Σε περίπτωση που χρειαστείτε κούτες – χαρτοκιβώτια μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς με κόστος 0,70€/κούτα, αεροπλαστ 50 μέτρα 11€ μπορούμε επίσης να τα φέρουμε στον χώρο σας αυθημερόν.

 

Πόσο θα κόστιζε η μετακόμιση εάν κάναμε εμείς την συσκευασία

Πολύς κόσμος ίσως να μην έχει τον χρόνο να κάνει μόνος του την συσκευασία γι αυτό αναθέτει την εργασία αυτήν στην μεταφορική που θα επιλέξει. Πόσο όμως κοστίζει η συσκευασία εάν θα την αναλάβει μία μεταφορική εταιρεία;

Για να συσκευάσουμε μία κούτα με υαλικά το κόστος είναι 5€
Η συσκευασία των υαλικών απαιτεί και άλλα υλικά, τα πιο συνηθισμένα είναι το χαρτί αφής ή αεροπλάστ. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε πως μία κούτα υαλικών την οποία έχουμε συσκευάσει εμείς την μεταφέρουμε με δική μας ευθύνη, εάν τις έχετε συσκευάσει εσείς τις μεταφέρουμε με δική σας ευθύνη.

 

 

Για να συσκευαστεί μία κούτα με βιβλία το κόστος είναι στα 3€
Για να συσκευαστεί μία κούτα 60×40 με διάφορα αντικείμενα κοστίζει 3€

Αυτό που μάθατε εδώ είναι πως να μειώσετε σημαντικά το κόστος σε μια μεταφορά η μετακόμιση, είδατε και μερικές τιμές για υλικά συσκευασίας και σίγουρα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το πως να κινηθείτε σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μια φθηνή μετακόμιση

Στα γραφεία μας υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σας δώσουν προσφορές για μεταφορές μετακομίσεις και φυσικά να προτείνουν λύσεις για μια μετακόμιση στα μέτρα σας.